Opremanje kabineta

Opremanje kabineta

Jedna od aktivnosti koje ''Progress centar'' Travnik sa uspjehom sprovodi jeste i opremanje školskih kabineta potrebnim inventarom. Svjesni činjenice da je obrazovnim ustanovama svaka pomoć dobrodošla, ''Progress centar'' iz Travnika je to prepoznao i u tom smislu sproveo nekoliko projekata ovoga tipa: 

Opremanje školskog kabineta u Osnovnoj školi ''Travnik'' 

Da bismo podstakli rad i napredak u školskoj nastavi, donirali smo kompletan namještaj za opremanje kabineta u Osnovnoj školi ''Travnik''. Donacija je sadržavala kompletan enterijer uključujući: 15 stolova, katedra, tabla i ormar, a također smo i kaligrafski uredili enterijer i zidne površine samog kabineta. Donacija je bila u vrijednosti od 3.564 KM.

Jedan od bitnijih projekata koje smo također realizirali jeste i vrijedna donacija laptopa i projektora, također  Osnovnoj školi ''Travnik'', a donacija je bila u vrijednosti od 2000KM. Ova donacija je zasigurno doprinijela interakciji u izvođenju nastavnog procesa, i dodatno poboljšala kvalitet istog. 

Računar kao poklon Mješovitoj srednjoj Tehničkoj školi Travnik

''Progress Centar'' Travnik je isto tako poklonio i računar koji će poboljšati kvalitet izvođenja nastave u Srednjoj Tehničkoj školi Travnik, a sve u okviru projekata opremanja školskih kabineta. 

 

 

Pronađite nas na facebook-u